follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Utilaje constructii » Statii betoane » Judetul PRAHOVA
  home     Statii betoane   Judetul PRAHOVA

Statii betoane Prahova

Obtineti cel mai bun pret pentru statii betoane completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
statii betoane ploiesti, statii betoane prahova, statii de betoane (Ploiesti, PRAHOVA)
S.c. uniserv ploiesti este o firma infiintata in 1991 si are ca obiect de activitate retehnologizarea si fabricarea de statii de betoane; totodata asigura service postgarantie pentru lucrarile executate. din experienta acumulata in cca 25 ani de lucru in domeniu, au rezultat solutii, respectiv proiecte, aplicate pe cca 75 de statii de betoane. la solicitarea beneficiarilor se pot intocmi proiecte personalizate de modernizare..
0244 *** ***Click aici!
statii betoane (Campina, PRAHOVA)
Sc samevy trading srl are la pret de promotie electrozi de sudura, statii betoane, statii sortare, si comercializeaza produse nestandardizate executate dupa desen. dupa cum se poate vedea in sigla firmei, mottoul nostru mereu impreuna, reprezinta mesajul pe care dorim sa-l transmitem partenerilor nostrii. cu sprijinul echipei formata din oameni tineri, ambitiosi cu experienta in domeniul marketingului si al vanzarilor..
0720 *** ***Click aici!
statii de betoane (Ploiesti, PRAHOVA)
Societatea noastra produce elemente decorative din beton: pavele si borduri vibropresate pentru trafic carosabil si pietonal intr-o gama variata de forme si culori. tehnologia avansata de productie asigura produselor noastre un standard inalt de calitate si o capacitate mare de productie...
0747 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie