follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Utilaje constructii » Statii betoane » Judetul CLUJ
  home     Statii betoane   Judetul CLUJ

Statii betoane Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru statii betoane completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
statii malaxare beton (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
SC CONVAR IMEX SRL este o societate comerciala care distribuie in Romania echipamente de deszapezit: lame de zapada, lame variabile, pluguri de zapada , freze de zapada, raspanditoare de material antiderapant - sararite ), maturatoare de asfalt marca Tuchel Germania, perii de maturat pentru taractoare, buldoexcavatoare, camioane, consumabile pentru echipamentele de deszapezit si maturatoare, perii, cu certificate de calitate si conformitate europeana. Pe..
0723 *** ***Click aici!
statii de beton ecologice, statii de beton frumecar, statii prefabricate beton, statii beton romania, statii beton semimobile, statii beton alba iulia, statii productie betoane, statii de beton (Cluj Napoca, CLUJ)
Ca reprezentant frumecar spania, liderul bine-cunoscut in materie de produse si derivate ale cimentului, compania tobeton se afirma pe piata romaneasca a constructiilor cu o oferta completa de tehnologie de profil, mai ales in ceea ce priveste vanzarile de statii de beton, la care se adauga consultanta in achizitii pentru o statie de beton, respectiv consultanta in constructii. compania triman romania, reprezentant in..
0721 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie